Op zaterdag 5 november is op Keltenwoud door een grote groep aan het groen gewerkt. Er is veel gewied en gesnoeid langs de paden en in de borders en dankzij het mooie weer, was de stemming opperbest.

Al het plantenafval dumpten we in een container van 6 kuub en die was na afloop tot boven de rand gevuld, wat aantoont hoe hard we met ons allen hebben gewerkt. Heel fijn dat er zoveel leden bereid waren om ook deze keer weer de handen uit de mouwen te steken voor onze club.
SBNK-bestuurslid Henk Kuipers: We organiseren meestal twee maal per jaar een Groendag als deze, om het aanzicht van Keltenwoud weer een beetje toonbaar te maken. Het is meestal ’s ochtends een paar uur de schouders eronder zetten om dan na afloop gezellig met elkaar van een heerlijke lunch van Proost te genieten. De volgende Groendag zal ergens in maart of april gepland worden. Hou de Nieuwsflits in de gaten voor meer informatie. Het zou mooi zijn als er dan weer veel leden meedoen om er opnieuw een geslaagde dag van te maken. Kunnen we een volgende keer ook op jou rekenen?

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!