Het padeljaar 2020 is begonnen. Anders dan vorig jaar kon het Nieuwjaarstoernooi wel aan het begin van het nieuwe jaar plaatsvinden. Aan het Bubbeltjes toernooi namen 40 spelers deel. En er volgt meer!  

Speelmaster Jeroen verdeelde met zijn kaartendeck de spelers naar diverse samenstellingen. Na 30 minuten spelen kon de uitslag worden ingevuld. Elke deelnemer speelde drie wedstrijden. De winst in de ochtendgroep ging naar drie deelnemers: Joep, Niels en Tycho, die gezamenlijk met evenveel punten op plek 1 eindigden. In de middaggroep ging Nel er met de winst vandoor, met een punt meer dan nummer 2 Annemiek (foto’s).

Dit eerste padeltoernooi van 2020 is afgesloten met een glaasje champagne. Er staat dit jaar nog veel meer padelfun op het programma. In mei komt het open toernooi op Keltenwoud. In september zal het eerste clubkampioenschap padel plaatsvinden en uiteraard is er de voor- en najaarspadelcompetitie.

De padelcommissie gaat kijken of er meer eendaagse funtoernooien komen, want het Bubbeltjes toernooi is met veel enthousiasme ontvangen. De commissie vindt het superleuk om voor zoveel enthousiaste padellers activiteiten te mogen organiseren. Op naar het volgende evenement!