Op 26 juni startte het eerste open padeltoernooi van TV Keltenwoud. 58 Spelers hebben prachtige rally’s geslagen op de padelbaan. Het toernooi was aangekleed in Mexicaanse sferen en zelfs het weer werkte hieraan mee. Rebecca Kersenboom, Saskia van Oude Egbrink, Carmen en Cele Garcia hebben de padelcommissie goed geholpen om van dit padeltoernooi een succes te maken. Hartelijk dank hiervoor!

Woensdagavond stroomde ons park vol met publiek. De beste spelers van Nederland speelden hun wedstrijden in de hoofdklasse van het padeltoernooi. De sfeer was opperbest, net zoals vorig jaar tijdens de WK-kwalificatie wedstrijden van het Nederlands padelteam. De hoofdklasse spelers waren overweldigd door zoveel enthousiaste toeschouwers.

De padelcommissie, bestaande uit Wiljan Janssen, Jeroen van Oude Egbrink, Femke Fennema en Tycho Vergeer, is ongelofelijk trots op alle leden van Keltenwoud. Deze sfeer geeft ons veel energie om padelactiviteiten te organiseren. Hartelijk dank voor de massale opkomst.

Op de laatste junidagen, vrijdagavond, zaterdag en zondag ging het padelfeest door. Amigo’s gehuld in sombrero’s speelden in Mexicaansachtige temperaturen spectaculaire rally’s. Padellers vanuit het hele land, maar gelukkig ook veel Keltenwoud spelers deden mee. Keltenwoud mag trots zijn op zijn spelers, want veel koppels hebben de finales gehaald.

Wellicht dat een volgende keer zich nog meer eigen deelnemers aanmelden?

De eindstanden van het Keltenwoud NPB100 padeltoernooi zijn:

  • Dames categorie: 1 Esther van Jaarsveld en Sonja Verlinden (TV Keltenwoud) 2 Evelien Boerkamp en Lilian Boerkamp (Topspinners).
  • Gemengde categorie: 1 Nieves Soto en Jose Sanchez (Racketcentrum Houten) 2 Bart Brandon en Rebecca Kersenboom (TV Elckerlyc en Keltenwoud).
  • Heren 2e categorie: 1 Chris Manesse en Marcel Houtman (TV Elckerlyc) 2 Mark Bogers en Niels Bogers (Keltenwoud).
  • Heren 1e categorie: 1 Fred van Ruissen en Dennis Hardeman (Keltenwoud) 2 Paul Beduel en Erik Brakke.
  • Hoofdklasse: 1 Marnick Ryckaert en Victor van Ruissen 2 Peter Bruijsten en Wouter van de Ridder.