Vanaf woensdag 26 juni vindt het eerste open padeltoernooi plaats in de 44-jarige geschiedenis van TV Keltenwoud. Ruim 50 spelers spelen in 5 categorieën om de eerste titels van het NPB100 toernooi. Het evenement wordt een waar feest, helemaal in Mexicaans thema. Kom je ook langs?

Woensdagavond 26 juni spelen de beste padellers van Nederland in de hoofdklasse, waaronder de nummer 1 van Nederland Peter Bruijsten en nummer 3 de nationale padelbondscoach Pjotr van Dalfsen. Ook ‘onze eigen’ Victor van Ruissen (nummer 4) en Jack Engelaar komen dan op de baan. Het belooft een avond vol adembenemend padel te worden.

Als je tijd hebt om langs te komen, doe dit dan zeker. Je zal hier zeker geen spijt van krijgen. Een hoop gezelligheid en het beste van padel wat Nederland te bieden heeft. Het zou heel gaaf zijn de topspelers een warm welkom te heten en veel toeschouwers op te trommelen zoals vorig jaar bij het WK-kwalificatietoernooi. Met elkaar maken we er een historische avond van! De wedstrijden starten om 19.00u. Deze avond is één padelbaan beschikbaar voor recreatieve spelers. Op donderdagavond 27 juni zijn alle padelbanen vrij.

De Padel Fiësta gaat verder in het weekeinde van 28 t/m 30 juni met de overige vier categorieën. Dit gebeurt in poules. Op vrijdagavond vanaf 18.30 uur spelen gemengde koppels op alle 3 banen; op zaterdag komt vanaf 12.30 uur op 2 banen de heren 2e klasse in actie. ’s Morgens zijn de padelbanen vrij. Op zondag zijn alle banen in gebruik voor de heren 1e klasse en de damesklasse.

Neem gerust vrienden, familie en kennissen mee naar het padelfeest. Iedereen is van harte welkom op de club om te genieten van padel. Heb je altijd al op een verjaardag willen uitleggen wat padel is, dit is je kans om het te laten zien. Kom gezellig langs op TV Keltenwoud. Met elkaar maakt de padelcommissie er een sportief feest van met hapjes, een drankje, veel gezelligheid en vooral padelspel van topniveau!