De directie en medewerkers van sponsor Intersport Winners hebben op zaterdag 13 november een padelclinic gehouden. Bijna het gehele winkelpersoneel verscheen op de baan en speelde volgens een rouleerschema met en tegen elkaar. Aansluitend maakten ze er in het sportcafé Proost een gezellig bedrijfsuitje van.

Intersport Winners in Wageningen is sponsor van Keltenwoud en biedt een uitgebreide collectie padelrackets aan van verschillende merken. Zoals Adidas, Head, Dunlop, Babolat, Dropshot en sinds kort ook het Spaanse Akkeron. Dit merk bestaat al ruim 20 jaar en heeft daardoor veel ervaring in de padelsport. De vorm van Akkeron is uniek omdat de brug gesloten is en dat vermindert de trilling naar de arm. Dit kan blessures voorkomen. Het handmade merk heeft verschillende typen rackets qua opbouw en sterkte in de schuimsoort.

Als lid van Keltenwoud krijg je bij Winners 10% korting op tennis- en padelartikelen. Daarnaast sparen leden 2,5% tegoed op een klantenkaart. Op de foto rechts de Winners-teamleiders Jeroen van der Grijn en Ed Dolfijn.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!