In onze vereniging is de Keltenwoud padelcommissie gevormd. Deze maand kwam de nieuwe commissie voor het eerst bij elkaar in de samenstelling Wiljan Janssen (voorzitter), Gert Bogers, Tycho Vergeer, Femke Fennema en Jeroen Oude Egbrink.

De padelcommissie gaat de padelsport bij Keltenwoud promoten en activiteiten organiseren voor de padelleden. Er is afgesproken zich in eerste instantie te richten op de senioren. De junioren worden bediend vanuit de jeugdcommissie. En als de jeugdcommissie padel-activiteiten organiseert voor de jeugd kan de padelcommissie ondersteunen.

Onder de verantwoordelijkheid van de padelcommissie vallen inloopavonden, interne competitie, open toernooiorganisatie, NPB Padelcompetitie, baanindeling padelcompetitie, contact met de Nederlandse Padelbond, champagnetoernooi (12/13 januari 2019), activiteit voor competitiespelers en clubkampioenschappen. Daarnaast heeft Keltenwoud zich beschikbaar gesteld als organisator van de Nederlandse Kampioenschappen padel en als die NK-titelstrijd toegewezen wordt, is ook dat een klus voor de padelcommissie. De eerstkomende activiteiten zijn op vrijdag 30 november vanaf 19.00 uur de interne padelcompetitie en op vrijdag 7 december van 20.00 tot 22.00 uur de maandelijkse padelinloop voor leden en niet-leden. Daarna volgt een champagnetoernooi in het weekeinde  van 12 en 13 januari. De volgende commissievergadering is op 14 december, dus als je informatie of vragen hebt voor de padelcommissie, kun je die richten aan