Tijdens sponsoravond op dinsdag 16 april gingen de meeste sponsors de padelbanen op. Meer dan een uur lang oefenden zij de eerste beginselen en slagen van het padelspel of speelden een heuse wedstrijd. Sommigen hadden daarbij support van collega’s, familieleden of vertegenwoordigers van de Stichting Beheer Keltenwoud en onze tennis- en padelvereniging.

Voorzitter Nanne Groot en secretaris Lia Draijer van de sponsorcommissie heetten de sponsors aan het begin van de bijeenkomst welkom. Onder hen Albert Heijn, Alfa Accountants, Conquis Adviseurs, ETOS, Gall & Gall en notariskantoor Van Putten van Apeldoorn. Enkele sponsors waren op het laatste moment toch nog verhinderd te komen. Dennis Vlasblom en padeltrainer Jack Engelaar begeleidden de sponsors naar de padelbanen, waar zij heerlijk in het balspel konden opgaan. Vrijwel iedereen uitte waardering voor het ontspannende en makkelijk eigen te maken spelletje dat padel is.

Na hun sportieve inspanning zorgde Turgay voor een gevarieerd en uiterst smakelijk buffet. De sfeer in het clubhuis was toch al goed door de bijzonder voetbalprestatie van Ajax bij Juventus, die velen en passant op het tv-scherm volgden. Ook andere bezoekers in het clubhuis mochten van het buffet proeven, hetgeen goed in de smaak viel. Er was tevens volop gelegenheid gezellig bij te praten en te netwerken met bestuursleden en andere sponsors.