Op verzoek van een groot aantal Keltenwoudleden is SBNK eind 2018 met ACV in gesprek gegaan over de mogelijkheid om vooral plastic afval gescheiden van het restafval aan ACV te kunnen aanbieden. Die onderhandelingen met ACV zijn helaas op niets uitgelopen en daarom is de overeenkomst met ACV om die reden per 01 januari 2019 afgekocht en beëindigd. De gele container wordt nu vanaf 1 januari gehuurd door De Vrije Slag.

Vanaf 01 januari is Suez de nieuwe afvalverwerker omdat Suez aan die vraag wel kon voldoen en dat is de reden dat u naast de grijze containers met groene klep ook groene containers met een oranje klep op ons park ziet staan. Het is nu de bedoeling dat de containers op de juiste manier worden gebruikt. Dus ………. Restafval zoals bananenschillen, metalen ballenkokers en alles wat geen plastic is in de grijze containers en plastic zoals flesjes en plastic ballenkokers in de groene containers.

Maak het onze parkbeheerder makkelijk en gebruik de containers op juiste manier. Wel zo gemakkelijk en samen zorgen we met kleine stapjes voor een beter klimaat!