Wist je dat Keltenwoud meedoet aan de Albert Heijn sportactie? Iedereen die boodschappen doet bij AH ontvangt een sportvoucher. Hiermee kun je kennismaken met allerlei sporten, zoals padel bij Keltenwoud en bijvoorbeeld SneeuwFit bij de skivereniging Gelderse Vallei. Keltenwoud biedt de gratis proeflessen padel aan op 5 oktober en 2 november.

De sportvouchers zijn vooral bedoeld voor mensen die nog niet aan zulke sportactiviteiten meedoen. Dat kunnen nu dus leden zijn die nog niet padellen of jouw familie en vrienden die je daarmee ook enthousiast kunt krijgen voor padel. Als het hen goed bevalt, worden ze misschien wel lid van Keltenwoud.

Proeflessen padel boeken

Degenen met een AH-sportvoucher, kunnen deze ‘inwisselen’ op de website www.ahsportactie.nl. Je dient dan in te loggen, een sportprofiel aan te maken en daarna is inschrijven op het aanbod van de verschillende sportclubs mogelijk. Bij Keltenwoud kan ook de actiecode TENNISMAATJE ingevoerd worden. De sportvouchers kunnen nog tot en met 25 november gebruikt worden, maar de twee proeflessen op onze padelbanen zijn op vrijdagavond 5 oktober en vrijdagavond 2 november, beide keren van 20.00 tot 21.00 uur.