Sinds 25 september gelden ook voor het clubhuis van Keltenwoud de landelijke coronamaatregelen. Iedereen die binnen in het Sportcafé Proost wil verblijven moet in het bezit zijn van een QR-code en een ID die de horecamedewerkers controleren. De terrasdeur aan de voorkant van de tennishal fungeert als ingang van de horeca. Pijlen op de vloer geven de looprichting aan.

Degenen die alleen een bestelling bij de bar ophalen en weer naar buiten gaan, hoeven geen QR-code te tonen. De deur in de hal naar de horeca is dicht om een beter overzicht te houden op de bewegingen in het Sportcafé. Door deze maatregelen lijkt alles minder gebruiksvriendelijk en duurt het bestellen misschien wat langer, maar de besturen en clubhoreca verwachten hiermee wel aan de coronavoorwaarden te voldoen. Aan de leden en bezoekers wordt dan ook vriendelijk verzocht alle medewerking te verlenen. Dit geldt ook op dagen met competitiewedstrijden wanneer het extra druk is.

De andere delen van het Keltenwoud-gebouw zijn zonder controle toegankelijk voor iedereen, zoals tennishal, kleedkamers, douches, toiletten, bestuurskamer en vergaderzaal. Zo kan men ook zonder QR-code in het jeugdhonk terecht.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!