Blijf je van de zomer in de buurt van Bennekom en vind je het leuk om op dinsdag overdag met een gemengd team deel te nemen aan een gezellige recreatieve tenniscompetitie met tennissers uit de regio? Dan kun je meedoen met het “Regionaal Recreanten Tennis Oost Utrecht en West Gelderland”.

De teams bestaan uit bij voorkeur 3 (minimaal 2) dames en 3 heren (ook minimaal 2). Dames kunnen meedoen als ze 45plus zijn; de leeftijdsgrens voor de heren is minimaal 50 jaar. Voor iedereen geldt een speelsterkte van maximaal 6. De speeldagen (aanvang half 10) vanaf eind juni omvatten 1 HD-, 1 DD- en 2 GD-wedstrijden van 2 sets. Gezelligheid is belangrijker dan het wedstrijdresultaat, luidt het motto van deze competitie die al 15 jaar bestaat. Deelnemers hoeven niet persé KNLTB-lid te zijn. Wil je meer weten over deze competitie, kijk dan op http://www.regiorecreantentennis.nl/.

De organisatoren willen omstreeks 10 mei de wedstrijdschema’s gaan maken, dus je hebt nog beperkte tijd om een team aan te melden. De recreatiecommissie van Keltenwoud beveelt deze activiteit van harte aan. Het aanmelden kun je doen door uiterlijk 8 mei een berichtje (met de namen, e-mailadressen en speelsterktes van de teamleden) te sturen aan Hanneke Pompe of haar te bellen op 0318-414076.

Uiteraard geldt ook voor deze competitie dat die alleen door kan gaan als de coronamaatregelen dit mogelijk maken.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!