+ Hoe kan ik mij aanmelden?

In samenwerking met de Esther Vergeer Foundation start TV Keltenwoud als “Join the Club” vereniging. Join the Club is de naam voor de duurzame projecten die sporten voor kinderen/jongeren met een lichamelijke beperking mogelijk maken. Met Join the Club zorgt de Esther Vergeer Foundation er voor dat de kinderen op de juiste plek bij de vereniging terecht komen en dat de vereniging er klaar voor is om de kinderen op een plezierige, veilige manier een plaats bij TV Keltenwoud te geven. De Esther Vergeer Foundation neemt letterlijk en figuurlijk alle drempels weg. Daarnaast bieden wij, Esther Vergeer Foundation en Stichting, zowel de kinderen/ouders als de TV Keltenwoud de helpende hand. De Esther Vergeer Foundation regelt alle randvoorwaarden en stelt bijvoorbeeld ook goede sportrolstoelen ter beschikking. Woon je in de omgeving van Bennekom (bijv. van Ede tot Arnhem) dan ben je van harte welkom om mee te doen aan de tennisles. Sonja Datema-Ooijendijk is een van onze bevlogen en gedreven trainers die je graag wilt uitdagen om veel plezier te hebben tijdens de tennisles.

Wil je kennismaken met rolstoeltennis, dan kun je je gewoon aanmelden.

Komt jou aanmelding niet via de Esther Vergeer Foundation, dan kun je je ook gewoon aanmelden. Vul het aanvraagformulier in dat je kunt downloaden vanaf deze website. Je kunt het formulier scannen, met de pen invullen, in een envelop doen en per post versturen of online invullen en verzenden.

Na ontvangst van je aanmelding nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek en rondleiding bij TV Keltenwoud. Tijdens het gesprek gaan we bespreken welke mogelijkheden we je kunnen bieden.

+ Wat heb ik nodig om te starten met rolstoeltennis?

Voor de Join the Club deelnemers: Wij regelen alles van sportrolstoel, tot racket. Dus trek je sportkleding aan en kom!

Heb je je persoonlijk aangemeld, dan stelt de Stichting een universele sportrolstoel te beschikking waarmee je normaal gesproken, misschien met een kleine aanpassing, moet kunnen tennissen. BTO zorgt voor een racket en tennisballen.

+ Wat zijn uiteindelijk de kosten voor mij?

De eigen bijdrage is maximaal 15 euro per trainingsuur. De overige kosten worden betaald uit het ondersteuningsfonds.