+ Hoe kan ik mij het beste aanmelden?

Wanneer het leren rolstoeltennissen voor jou een uitdaging is dan vul je het aanvraagformulier in dat je kunt downloaden vanaf deze website. Je kunt het formulier scannen, met de pen invullen, in een envelop doen en per post versturen of online invullen en vanaf deze site verzenden.

Na binnenkomst van het aanvraagformulier wordt je sowieso eerst uitgenodigd voor een prettig en open kennismakingsgesprek op het Tennis- en Padelpark van Keltenwoud.

+ Hoe gaat het dan verder?

Tijdens ons kennismakingsgesprek bekijken we op welke manier we je het beste kunnen ondersteunen. Je hebt de vrije keuze bij het kiezen van een trainer. Heb je geen trainer dan introduceren wij je bij de Bennekomse Tennisopleiding (BTO). Sonja Datema-Ooijendijk is gecertificeerd om de training te geven. Je maakt zelf je afspraken over welke dag en op welk tijdstip. Uitgangspunt is dat we duo training geven, dus het tijdstip van je training moet in drie agenda’s passen.

+ Wat heb ik nodig om te kunnen starten met rolstoeltennis?

De Stichting stelt tegen een universele sportrolstoel ter beschikking waarmee je normaal gesproken, misschien met een kleine aanpassing, moet kunnen tennissen. BTO zorgt voor een racket en tennisballen.

+ Wat zijn uiteindelijk de kosten voor mij?

De eigen bijdrage is, in principe, maximaal 15 euro per trainingsuur. De overige kosten worden betaald uit het ondersteuningsfonds.

+ Mag ik ook een eigen trainer meenemen?

Ja dat mag mits de trainer m.b.t. zijn/haar uurtarief past in de tarieftabel die door de Stichting is vastgesteld. Een eigen trainer kan dus inhouden dat er een kleine aanvulling wordt gevraagd op de hierboven genoemde ‘standaard’ eigen bijdrage per trainingsuur.

+ Kan ik ook lid worden van Keltenwoud?

Ja je kunt sowieso lid worden van Keltenwoud. Rolstoeltennis en valide tennis gaan goed samen. Wanneer je het rolstoeltennis onder de knie hebt en je kunt een leuk balletje slaan kun je prima met een valide tennisser trainen. Ben je lid dan kun je het hele jaar door tennissen op de buitenbanen en in het winterseizoen tegen betaling een baan huren in de hal. Je hebt dus alle faciliteiten die valide leden ook hebben. Het KNLTB-lidmaatschap is standaard en geeft toegang tot het deelnemen aan competitie en toernooien.

Het tennispark is rolstoeltoegankelijk met een rolstoelbaan vanaf de parkeerplaats. De toegangsdeuren openen met sensoren, rolstoelbaan naar baan vier in de hal, ruim invalidentoilet en rolstoeltoegankelijke douches.

Ook als invalide sporter ben je bij Keltenwoud zeer welkom.
Wanneer je nog vragen hebt kun je bellen met een van onze bestuursleden:

Gerard Monninkhof 06-22949534 voorzitter
Dick de Beij 06-30163733 penningmeester
Wiljan Janssen 06-12716470 secretaris
Marcel Smits 06-41116272 lid

Je kunt jouw vraag ook mailen naar;