Van maandag 4 juli tot en met zondag 10 juli organiseert TPVKeltenwoud haar eerste open P100 padeltoernooi. Voor iedereen is een speelmogelijkheid, want er zijn vier categorieën van beginner (speelsterkte 8 en 9) tot zeer ervaren (A speelsterkte 1,2,3). Ieder lid van de KNLTB kan zich inschrijven via https://www.toernooi.nl/tournament/0C83E5F6-CCB0-47C0-BD55-E1D25DA1E03D

Alle deelnemers krijgen op zaterdag een heerlijke barbecue voorgeschoteld. Ook toeschouwers zijn van harte uitgenodigd om te genieten van de spannende wedstrijden. Van maandag tot en met vrijdag start het toernooi om 17.30u en in het finaleweekend om 09.00u. Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 per speler.

TPVK heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en wil het open padeltoernooi met dit thema op de kaart zetten. Ze vindt hierin een fantastisch partner met sponsor SaveTech technisch installatiebedrijf. Zo is de hoofdprijs voor de dames en heren in de A-categorie 25% korting op een hybride warmtepomp inclusief installatie t.w.v. € 6.500 met daarbovenop nog eens vijf rookmelders. Voor alle winnaars in de overige categorieën ligt een driejarig onderhoudscontract klaar voor de cv-installatie (t.w.v. € 450). Maar er is niet alleen prijs voor de winnaar, iedereen die voor 30 september 2022 een hybride warmtepomp aanschaft via SaveTech, krijgt 10% korting op de aanschafprijs.

De inschrijving is inmiddels geopend en sluit zondag 26 juni. Let op: vol=vol.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!