Heb jij je al aangemeld voor de Keltenwoud clubkampioenschappen padel 2021? Dit evenement voor junioren en senioren vindt plaats in de week van 6 – 12 september. Inschrijven kan nog tot en met zondag 29 augustus. Dus ga snel naar toernooi.nl en meld je aan!

Bij padel draait het om dubbelspel. Beide spelers dienen zich in te schrijven. Mocht het niet lukken om een partner te vinden, schrijf je dan toch in en vermeld dat je nog op zoek bent.

Er heeft zich al een mooi aantal enthousiaste leden aangemeld, maar er is ruimte voor meer! Vooral een oproep aan de jeugd om mee te doen aan dit toernooi en potjes tegen leeftijdsgenoten te spelen. Je kunt je inschrijven in de categorie: t/m 14 en t/m 17 jaar. Bij de senioren wordt gespeeld in drie categorieën (HD, DD, GD) verdeeld over vier niveaus A, B, C, D.

Behalve padellen gaat het dit toernooi ook om gezelligheid. Daarom wordt er op vrijdag een leuke avond georganiseerd waar je tegen een kleine vergoeding aan kunt deelnemen. De details worden nog uitgewerkt. Ook Tennis Store NL zal op een aantal momenten aanwezig zijn met rackets, kleding en padelaccessoires. Bij inschrijving kun op www.toernooi.nl zoeken naar SaveTech Padelkampioenschappen 2021 – Keltenwoud Organisatie. Voor vragen of meer informatie, stuur een mailtje naar de padelcommissie: .

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!