Wintertennissers kunnen hun agenda’s weer gaan invullen. Zoals in de vorige Nieuwsflits aangekondigd, begint de interne mixcompetitie op dinsdag 29 september. Twee dagen later op donderdag 1 oktober mogen de mannen weer de baan op in de herendubbel competitie.

Na de eerste speelavonden op 1 en 15 oktober, volgt in verband met de herfstvakantie de derde op donderdag 5 november. Daarna wordt in principe om de veertien dagen gespeeld. In totaal komen er negen speelavonden en twee reservedata in maart 2021. Je speelt elke keer twee wedstrijden van 45 minuten (plus 5 minuten inspelen), waarvan de eerste partij om de 2 weken om 19.00 uur start. De tweede begint dan om 20.40 uur. Tussendoor zijn de partijen van de andere poule vanaf 19.50 en 21.30 uur.

Om voor deze competitie in te schrijven dien je jaarlid of winterlid te zijn, dit geldt  uiteraard ook voor eventuele invallers. Er is een maximum van waarschijnlijk 40 deelnemers die in 2 poules ingedeeld worden. Als er meer inschrijvingen zijn, komen deze op de reservelijst te staan. De indeling geschiedt op basis van volgorde van binnenkomst. De inschrijving is individueel; de koppels worden gevormd door het speelschema. Het inschrijfformulier is beschikbaar via de organisatoren Geert Jansen en Teunis Jan van Eldik. Daarop kunnen nieuwe belangstellende leden hun gegevens invullen. Het inschrijfgeld bedraagt € 16,00 per persoon; bedoeld voor het betalen van tennisballen, hapjes en prijsjes.

De vorige HD wintercompetitie werd vanwege het coronavirus voortijdig gestaakt. Op de slotavond in maart zouden de eerste drie spelers van beide poules gehuldigd worden, maar dat kon toen dus niet doorgaan. Sneu voor de winnaars Wim Wennekes en Eric Schilp. Maar een vriendenclubje van Wim Wennekes regelde na de versoepeling van de coronamaatregelen spontaan een gezellige prijsuitreiking waarin zij hem alsnog een kampioenschapsschaal en champagne aanboden (op de foto Wim Wennekes 3e van rechts). Van Rosalie Spaans ontving hij een bloemetje.

De prijswinnaars van de HD-wintercompetitie 2019-2020 zijn:

Poule A: 1. Wim Wennekes met 21 punten, 2. Ben Bruijn (19 punten, 88 games voor en 63 tegen), 3. Edwin Fredriks (19 punten, 85 games voor en 73 tegen).

Poule B: 1. Eric Schilp (22 punten, 109 games voor en 63 tegen), 2. Jordy Janssen (ook 22 punten, maar 100 games voor en 64 tegen), 3. Titus van Houwelingen (21 punten, 101 games voor en 58 tegen). Deze spelers hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!