Je kunt je weer inschrijven voor de Winter Mixcompetitie 2020-2021. Deze interne tenniscompetitie wordt vanaf eind september tot eind maart op dinsdagavond gespeeld. Deelname staat open voor alle jaar- en winterleden van Keltenwoud.

De organisatoren laten de deelnemerstennissen in poules van gelijke sterkte. Afhankelijk van het aantal inschrijving streven zij ernaar dat alle dubbels in dat half jaar 7 of 8 keer op de (buiten)baan komen. De eerste wedstrijden zijn op dinsdag 29 september vanaf 19.30 uur. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets. Komend seizoen is er weer een volledige 3e set bij een 1-1 stand na 2 sets.

Iedereen van elke sterkte kan met deze gezellige competitie meedoen. Je speelt met eigen ballen. Inschrijven bij voorkeur met een partner maar je kunt je ook individueel opgeven. Inschrijven kan via www.toernooi.nltot en met 25 augustus met vermelding van eventuele verhinderingen. Aan het eind van het seizoen is er per poule een gezellige afsluitende avond met de laatste wedstrijden en de prijsuitreiking voor de poulewinnaars.Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro.

De winnaars van deze mixcompetitie dit jaar zijn:

  • In de D-poule: Machteld Troelstra met Lucas Jacobs
  • In de C-poule: Martijn Fiers en Saskia Roseboom
  • In de B-poule: Ellen Smit en Harry Post
  • In de A-poule: Anne van der Fange en Thanael Smith

Meer informatie bij Rianne Bogers, tel. (0318) 417556 of Ria van Dijk, (0318) 414090

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!