Het eerste Veteranentoernooi Padel op Keltenwoud op 28 april is onder een goed gesternte verlopen. Hoewel slecht weer was aangekondigd, kon de dag met een glaasje rosé of een biertje in de zon worden afgesloten. 8 vrouwelijke en 12 heren-duo’s deden mee aan dit padeltoernooi.

De organisatie van het toernooi ging uit van de Nederlandse Padelbond (NPB).  De leiding was in handen van Mathijs uit Deventer. Vrouwen vanaf 40 jaar en mannen vanaf 45 jaar konden meedoen. Tussen 9.00 en 18.00 uur ’s avonds zijn er mooie en spannende wedstrijden gespeeld. Helaas is er geen eerste prijs binnengehaald door Keltenwouders, maar wel veel spelplezier.

Winnaars bij de vrouwen 40+ waren de Belgische Marie-France Corswarem en Valérie Hox: 6-7, 6-4, 10-1 tegen Ina van Lavieren en Patricia Kalshoven.

Bij de vrouwen 50+ waren Mirjam Van Roer en Ingeborg Möller te sterk voor Marie-José Rutten en Helene Haanappel.

In de heren 45+ dolven Jack Engelaar met zijn partner Roy Verdegen net het onderspit tegen Martin Zavarro en Ivo van Dijk met 6-4 en 6-4.

De heren 50+ werd gewonnen door de heren Jelle Jan de Roos en Clem Herman tegen Jan Dirk Lagerwey en MIchel Voors met 6-1- en 6-3.