De padelcommissie organiseert op zaterdag 9 maart van 14.00 tot 17.00 uur een padelclinic voor zowel leden als niet leden. Jack Engelaar leidt deze clinic, geassisteerd door Harald de Vries en Wiljan Jansen, eveneens NPB-trainers. Er wordt op 3 banen tegelijkertijd gespeeld; elke clinic duurt 45 minuten.

Het maakt niet uit of je nog nooit padel hebt gespeeld of juist vaak padelt. Je wordt op eigen niveau ingedeeld in een groep. De clinic is dus voor iedereen toegankelijk. Ook als je geen lid van Keltenwoud bent. Iedereen is welkom à 5 euro per persoon. Padelrackets en ballen zijn beschikbaar.

Aanmelden kan in een groep of individueel. Stuur hiervoor Jack Engelaar een mailbericht: . Vermeld daarin je naam, telefoonnummer, mailadres en eventueel padelniveau.

Padelcompetitie in het voorjaar.

Komend voorjaar is er ook weer een padelcompetitie van de Nederlandse Padelbond NPB. De speeldata zijn van vrijdag 5 april tot en met zondag 2 juni. Het finaleweekend is op 15 en 16 juni. Er kan gespeeld worden op vrijdag, zaterdag en zondag. In het weekeinde van 27 april en 5 mei is er geen competitie. Opgeven voor deze padelcompetitie kan tot en met 17 februari via het inschrijfformulier op de website.