Als u sponsor wordt van Keltenwoud biedt ons fraaie tennispark een podium om uw bedrijf extra in de schijnwerpers te zetten met eigentijdse uitstraling! Jaarlijks ontvangt Keltenwoud zo’n 40.000 bezoekers die in contact komen met de reclame-uitingen op en rond de banen.

U creëert met uw bijdrage goodwill bij de ruim 1000 leden van Keltenwoud. Sponsorgelden worden onder meer ingezet om jeugdtennis te stimuleren; ook zijn er plannen om mensen met een beperking begeleid te laten tennissen.

Netwerken met VIP-status

Keltenwoud biedt de mogelijkheid uw onderneming met uitstraling te presenteren. Kijk hier voor sponsorpakketten die aansluiten bij uw budget en doelstellingen. Bij elk pakket is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief twee tennispassen aan te schaffen. Daarmee profiteert u ook meteen van kortingsregelingen die collega-sponsors aan Keltenwoud-leden bieden. Ook krijgt u speciale sponsorkorting als u in de hal of buiten een losse baan wilt huren. Het park heeft een clubhuis met een professioneel café-restaurant en zonneterras. Zodat u met uw relaties ontspannen kunt netwerken tijdens en na het tennissen. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor bedrijfsarrangementen om met uw relaties of medewerkers een gezellig tennisevenement te organiseren. Natuurlijk bent u welkom op de exclusieve sponsoravond waar u in een goede ambiance kunt netwerken met tientallen collega-ondernemers die ook bij Keltenwoud willen horen. Kijk hier voor onze sponsors.

Maatwerk

Rabobank baan 2

Sponsoring is maatwerk. Naast de keuze uit de pakketten kunt u natuurlijk ook op eigen wijze samenwerken met Keltenwoud. Denk aan het ondersteunen van een van de vele toernooien, die elk jaar gespeeld worden. Of misschien wilt u niet financieel meewerken maar wel diensten leveren. Ook dan kunt u uw eigen idee met ons uitwerken in een sponsorcontract. De sponsorcommissie komt graag met u praten over alle opties!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Stuur ons een e-mail of bel secretaris Lia Draijer op nummer 0318-419442.

Sponsorcommissie

Voorzitter Nanne Groot
Secretaris Lia Draijer
Penningmeester Dick de Beij (penningmeester SBNK)
Lid Dennis Vlasbom
Lid Vacature