Het clubhuis heeft eveneens een metamorfose ondergaan. Met hetzelfde interieur in een andere opstelling, een donkergrijze kleur op de kozijnen en mooi groen behang op de wand achter de TV heeft het clubhuis een chique uitstraling gekregen. Op de wand waar eerder een foto van het vroegere tennispark hing, prijkt nu pontificaal de naam Sportcafé Proost.

Er is tijdens de lockdownperiode dus hard gewerkt om ons clubhuis om te toveren tot Sportcafé Proost. Volgens horecapachter Rosalie Spaans ontstond deze naam met een grapje, omdat haar naam Roos in de naam Proost staat. “De naam bleef al snel hangen en we hebben besloten hier een logo op te laten ontwerpen. Dit logo is straks groot te zien in ons mooie clubhuis, want je mag hier nu nog niet naar binnen. We moeten nog even geduld hebben dit te presenteren. Sommige leden hebben ons gevolgd op social media. Hier hebben wij een poll gedeeld waarin 90% van de stemmers voor Hertog Jan bier koos. Hier kunnen jullie dus heerlijk van gaan genieten.”

Maar sinds woensdag 28 april is dat nog alleen op het terras. Dat heeft het team Rosalie met veel  plezier geopend. Het was die dag voor menig tennis- en padellid genieten met de eerste kopjes koffie en drankjes in het mooie weer. Het terras is zo ingedeeld dat iedereen op 1,5 meter kan zitten. Er staat een desinfectiepomp om de handen te ontsmetten. Bij de tafel bij de ingang van het clubhuis worden de bestellingen opgenomen. Het is niet toegestaan om naar binnen te lopen.

Het terras is van maandag tot en met zondag geopend van 12.00-18.00 uur. Naast een drankje en hapje kun je ook lunchen. Voor deze interimperiode is een tijdelijke menukaart samengesteld. Voor hoge nood kan men het invalidentoilet gebruiken via de zijdeur aan de zuidzijde van de tennishal bij baan 3/4.

Rosalie heeft ook de bespanservice opgepakt. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kun je tijdens de openingstijden langskomen: “Dan zorgen wij ervoor dat er voor €17,50 snel een nieuwe bespanning op zit’.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!