In de Keltenwoud-tennishal bevindt zich de sportstudio Joshua van Driel. Ook die is gesloten, maar Joshua van Driel zelf is wel actief voor zijn deelnemers. Hij is dan in zijn trainingszaal ‘voor de camera’ aanwezig om via live-streaming (zoom.us) oefeningen aan te bieden. Hij zegt daar zelf het volgende over:

“Ook ik als vitaliteitscoach heb te maken met de gevolgen van het coronavirus. Sporten met mijn leden in mijn sportstudio gaat dus niet meer. Maar juist in deze periode is het extra belangrijk om gezond en vitaal te blijven, om onder andere je immuunsysteem te versterken. Als oplossing heb ik ervoor gekozen om mijn trainingen online aan te bieden. Hiervoor ben ik een aantal keren in de week op het park aanwezig, zodat we via het internet met elkaar in beweging kunnen blijven. Uiteraard is er voor jullie als leden van de tennisvereniging ook de mogelijkheid om hier aan deel te nemen. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen door te bellen naar 0617049907 of door te mailen naar .” De coach bekijkt momenteel samen met het bestuur of hij voor Keltenwoud oefeningen gericht op tennis en padel kan aanbieden.