Dinsdagavond 15 maart zijn de handtekeningen gezet onder de definitieve offertes van Hooijer Renkum en Padelbouw Lelystad.

De commissie uitbreiding padel capaciteit had de aanbieders, namens Hooijer Renkum dhr. Derkjan Hooijer en namens Padelbouw Lelystad dhr. Dennis Kloosterman, uitgenodigd om het onderhandelingstraject af te sluiten door het zetten van de handtekeningen onder de uiteindelijke offertes. Onder het toeziend oog van onze voorzitter Chris Kluijtmans en mede commissielid Wim van der Wilden, tekenden namens opdrachtgever Stichting Beheer Nieuw Keltenwoud Dick de Beij – penningmeester en Hans Groot Kormelink – secretaris.

Ondertussen is onder leiding van Wim van der Wilden met behulp van vrijwilligers alvast de oefenkooi afgebroken en worden gaas en buizen van het hekwerk opgeslagen voor hergebruik door ABC hekwerken; een mooie kostenbesparing.

Nog zo’n kostenbesparende klus is komende zaterdag 19 maart, dan worden de zware betontegels verplaatst naar de loopgoot achter de hal om daar tijdelijk gestapeld te dienen als fundatie voor de rijplaten.

Vrijwilligers zijn zeer welkom, ook voor de minder zware werkzaamheden. Graag melden bij Wim van der Wilden ; of 06-20368609.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!