Vanaf 1 oktober starten de wintertrainingen bij de Bennekomse Tennisopleiding BTO weer. De verschillende mogelijkheden staan op de website www.btotennis.nl. Je kunt je voor de tennislessen opgeven tot 10 september.

Ook deze winter wordt in de tennishal getraind maar buiten trainen kan uiteraard ook. Vooral voor de training in de hal wil BTO de formulieren graag zo snel mogelijk terug in verband met het huren van de banen. Alle jeugdtrainingen die in groepsverband zijn, gaan in principe naar binnen. Als er binnen wordt getraind, hoeft men geen lid van de vereniging Keltenwoud te zijn. Indien er buiten getraind wordt is het lidmaatschap wel noodzakelijk.

Senioren hebben de keuze om binnen of buiten te trainen. Maar als je binnen wilt lessen, moet je er snel bij zijn omdat zeker in de avond de keuze beperkt is.

Tevens is er de mogelijkheid om in te schrijven voor padellessen, zoals je waarschijnlijk wel weet de snelst groeiende sport in Nederland. Je kunt inschrijven via www.poengelaar.nl. Een e-mail sturen naar voor vragen en opmerkingen kan ook.

Zijn er nog vragen over de tennislessen, dan kun je contact opnemen met Jack Engelaar, per e-mail of telefonisch via 06-20953491.