Allereerst willen we namens beide Besturen – TVK en SBNK – alle vrijwilligers die onder leiding van Wim van der Wilden veel werk hebben verzet de afgelopen weekeinden, van harte bedanken! Het hekwerk van het kidscourt is zeer vakkundig gedemonteerd en opgeslagen voor hergebruik.  Alle tegels rondom het kidscourt en in de oefenkooi zijn verwijderd en opgeslagen voor hergebruik. Achter de hal op het terras grenzend aan de Vrije Slag is het afdak verwijderd en ook deels opgeslagen voor herplaatsing.  Kortom alles is klaar om met de bouw van de nieuwe padelbanen te starten.

Inmiddels is de Omgevingsvergunning verleend. We zitten nu in de periode van zes weken waarin door omwonenden bezwaar kan worden aangetekend. Op woensdag 30 maart zijn alle omwonenden onder het genot van een kopje koffie geïnformeerd over de plannen en zijn hun vragen beantwoord.

Als er gestart mag worden zal er eerst een noodweg achter de hal naar de bouwplaats worden gemaakt. Door het bouwverkeer achterom te laten rijden kan er vrijwel ongestoord door worden getennist op de banen 1 tot en met 8.

Na de bouw van de banen zullen we weer een beroep doen op onze vrijwilligers om bijvoorbeeld tribunes in elkaar te zetten, winddoeken op te hangen, bankjes voor de tennisbanen in elkaar te zetten en de bestaande padelkooien een opknapbeurt te geven.

Omdat de gemiddelde levensduur van een mat bij padel ligt tussen de vijf en zes jaar is in de laatste SBNK vergadering besloten om prijsopgave te vragen voor het vervangen van de matten in de huidige drie padelkooien. We willen met behulp van vrijwilligers begin juni de kooien een opknapbeurt geven in eigen beheer; roest wegwerken, waar nodig bijwerken, inspuiten en delen zoals mechanieken vervangen. Met een nieuwe mat kunnen de kooien weer vijf jaar mee en is er een gelijke spelbeleving met de nieuwe banen. Hierover later meer.

Via de nieuwsflits laten we weten als de bouw echt van start kan en mag.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!