In de zomermaanden hebben wij bericht over de activiteiten en events die op ons park plaatsvinden rondom rolstoeltennis. Zo waren er een clinic en een meerdaags tenniskamp van de Esther Vergeer Foundation. Graag brengen wij ook nog even onder de aandacht dat leden van Keltenwoud ook donateur kunt worden van Stichting Rolstoeltennis Keltenwoud (SRK).

Deze stichting is een initiatief van Keltenwoud Tennis & Padel in samenwerking met de Esther Vergeer Foundation. Als Keltenwoud willen we midden in de samenleving staan en met rolstoeltennis de mindervalide spelers nieuwe kansen bieden. SRK werkt autonoom, heeft een ANBI status en ondersteunt de gehandicapte sporter op maat, zodat sporten wél mogelijk wordt. Zo is Sonja Datema-Ooijendijk een van de enthousiaste trainers van tennissers in een zgn. roller.

Juist wanneer particulieren het werk van de stichting blijvend ondersteunen met relatief kleine donaties, kunnen wij het werk ten gunste van onze sporters met een beperking blijven uitvoeren; hen een sportbeleving aanbieden in een omgeving van gelijkwaardigheid.

Er zijn al verschillende donatiemogelijkheden en dit kan al voor een kleine maandelijkse bijdrage.

Meer informatie of interesse? Kijk bij Wervingsbrief/donaties op https://keltenwoud.nl/aanmelden-rolstoeltennis/

Je kunt de Stichting SRK ook volgen via social media:

Facebook: https://www.facebook.com/RolstoelTennisKeltenwoud

Instagram: https://www.instagram.com/rolstoeltennis_keltenwoud/

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!