Stichting Rolstoeltennis Keltenwoud is een initiatief van Keltenwoud in samenwerking met de Esther Vergeer Foundation. Keltenwoud staat midden in de samenleving. Met het aanbieden van rolstoeltennis biedt zij minder valide spelers nieuwe kansen. Keltenwoud vindt het belangrijk om een positieve bijdrage te leveren in het sociale en maatschappelijke belang voor mensen met een lichamelijke beperking. Als moderne, warme en toegankelijke vereniging staan wij klaar om jullie te ontvangen en om te genieten van een fantastische sportbeleving in een sociale omgeving van gelijkwaardigheid.

Wanneer je als gehandicapte sporter wilt sporten ben je als gevolg van speciale voorzieningen duurder uit als de valide sporter. Willen we de gehandicapte sporter aan het sporten krijgen dan zullen we de gehandicapte sporter moeten ondersteunen. Graag willen wij de gehandicapte sporter zo veel als mogelijk ondersteunen, dat doen we door het beschikbaar stellen van sportrolstoelen, rackets en ballen. Daarnaast zijn er mogelijkheden op financieel gebied die het voor iedereen mogelijk maakt om te komen rolstoeltennissen, ongeacht of het om een groep gaat of om een individu. De financiële mogelijkheden lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek.

Stichting Rolstoeltennis Keltenwoud werkt autonoom, heeft een ANBI-status en ondersteunt de gehandicapte sporter op maat zodat sporten wel mogelijk wordt.

Wil je kennismaken met rolstoeltennis, dan kun je je gewoon aanmelden.

Ben je een volwassene klik dan hier voor antwoorden op mogelijke vragen en voor aanvullende informatie, bijvoorbeeld hoe je je kunt aanmelden en wat de kosten zijn. Ben je niet ouder dan 21 jaar, klik dan hier voor meer informatie.

Wanneer je dan nog vragen hebt kun je bellen met een van onze bestuursleden:

Gerard Monninkhof 06-22949534 voorzitter
Dick de Beij 06-30163733 penningmeester
Wiljan Janssen 06-12716470 secretaris
Marcel Smits 06-41116272 lid

Je kunt jouw vraag ook mailen naar;