De eerste wedstrijden om het clubkampioenschap van Keltenwoud zijn zowel bij de senioren als de jeugd op woensdag 10 juli. Na circa 140 wedstrijden op onze tennisbanen weten we op 14 juli wie zich komend jaar clubkampioen 2019 mogen noemen. De huldiging is na de laatste wedstrijden op zondagmiddag.

Bij de senioren verdedigt Tessa Nikkelen haar DE-titel. Om opnieuw clubkampioen te worden, dient zij wel Monique van Dam te verslaan. Bij de mannen doet de clubkampioen van vorig jaar Turgay Urganci niet mee, zodat in HE5 Julian Vink, Mark van Barneveld, Eric van Heusden en Jordy Maassen kunnen uitmaken wie de nieuwe clubkampioen wordt. In het gemengd dubbel gaan Timo Slootweg en Tessa Nikkelen de strijd aan met de inschrijvers voor het GD6. In totaal zijn er bij de senioren 74 spelers en speelsters die 85 wedstrijden gaan spelen. De laatste duels zijn gepland op 14 juli om 13.30 uur.

Bij de jeugd komen 31 spelers en speelsters uit in 12 schema’s. Heel spannend wordt het in de categorie jongens enkel tot en met 17 jaar waar liefst 9 kandidaten clubkampioen willen worden en daarmee Timo Slootweg (2018) op te volgen. In JE t/m 14 jaar doen 5 spelers mee, in ME t/m 12 jaar 3 speelsters. JD t/m 14 jaar telt 2 dubbels. Ook voor de titel in Groen enkel is veel belangstelling: 14 deelnemers verdeeld over 4 poules. Groen dubbel bestaat uit 4 koppels. De jeugd begint op woensdagmiddag 10 juli om 15.30 uur op 8 banen en vervolgt de strijd om 17.00 uur. Daarna komen de senioren op de baan.

Ook op donderdag 11 juli speelt de jeugd om 16.30 en 18.00 uur op 8 banen; op vrijdag 12 juli zijn dat 4 à 6 banen. Op zaterdag 13 juli wordt om 10.30 uur op 7 banen getennist, met daarna wedstrijden op zo’n 5 banen. Ook op zondagochtend 14 juli 9.00 uur telt het wedstrijdschema bij de CK-jeugd 5 wedstrijden tegelijkertijd. Daarna gaan de senioren om 10.30 en 13.30 uur hun laatste wedstrijden spelen. De volledige poule-indeling en wedstrijdschema’s zijn te vinden op www.toernooi.nl. Wil je meer weten: de nieuwe toernooicommissie bij de senioren is bereikbaar via het e-mailadres en tijdens het CK telefonisch op (0318) 430610.

Bij de jeugd-CK is er op zaterdagavond 13 juli  ‘een bonus’ in de vorm van een zomernacht BBQ en zomeravondtennis (alle jeugd die zich hiervoor aangemeld heeft) en daarna een zomernachtfeest (jeugd vanaf 10 jaar).

De CK-commissies hopen op een gezellig toernooi voor jong en oud! Alle deelnemers veel succes! Supporters en belangstellenden zijn van harte welkom; het wordt een gezellig drukke week op Keltenwoud!

Beperkte beschikbaarheid banen.

Tijdens de 5 dagen (10 t/m 14 juli) dat om de clubkampioenschappen gestreden wordt, zijn voor recreatietennis zeer beperkt vrije banen beschikbaar. Als de buitenbanen allemaal bezet zijn, kunnen recreatiespelers afhangen op een binnenbaan in de tennishal.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!