Na donderdagavond 23 mei zijn er in het teamtennis nog twee speelrondes te gaan. Vanwege Hemelvaartsdag is er op 30 mei geen teamtennis, maar vervolgens komen de finalerondes op 6 en 13 juni er aan! Elk jaar blijkt dat er op deze laatste avonden nog van alles mogelijk is. Het zal niet de eerste keer zijn dat in de slotronde een gedoodverfd winnaarsteam toch nog voorbij gestreefd wordt.

Op donderdag 9 mei begonnen 10 teams aan het Teamtennis-toernooi. De recreatiecommissie had de 31 dames en 20 heren, die zich hadden aangemeld, verdeeld over 10 teams. Op de groepsfoto de meeste deelnemers. Zij speelden op de eerste avond eerst een mixdubbel en daarna twee damesdubbels, een heren dubbel en een tweede mixpartij. Uiteraard onder aanmoediging van de andere teamleden.

Zoals vaker waren de weersverwachtingen spannend: er trokken flinke buien over het land en het leek er op dat in de loop van de avond een flinke plens regen op Keltenwoud zou vallen. Maar het bleef gelukkig droog tot aan de laatste partijen. Daarvoor konden vier teams voor hun laatste partij uitwijken naar de tennishal. Na de wedstrijden konden de deelnemers genieten van de hapjes die Turgay en Rosalie hadden verzorgd. Het was een prima start van dit jaarlijkse gezellige toernooi.

Ook op 16 mei sloegen de teamtennissers er lustig op los. Gemiddeld hebben de teams na 2 speelavonden 43 games gewonnen en de meeste teams zitten niet ver van dat gemiddelde af. Team A met captain Anja Weening springt daar met 60 gewonnen games flink boven uit, maar op de resterende avonden zal dit team telkens de op een na sterkste tegenstanders treffen.