Rolstoeltennis ontwikkelt zich op ons tennispark als een bekende activiteit. Dit komt vooral door de samenwerking van de Stichting Rolstoeltennis Keltenwoud (SRK) met de Esther Vergeer Foundation. Op 19 mei hebben we een inlooples mogen hosten voor jonge rolstoeltennissers en afgelopen zaterdag 5 juni vond een speciale clinic plaats voor mensen met cerebrale parese (CP). Van 2 t/m 4 juli zijn wij als Keltenwoud trotse gastheer van het Esther Vergeer Foundation Tenniskamp.

Aan de rolstoelclinic op 19 mei deden 5 jongeren mee. Zij vertoonden hun tennisvaardigheid aan onder meer Esther Vergeer zelf, die ook naar Bennekom was gekomen, en Sonja Ooijendijk. Ook de redactie van het Bennekoms Nieuwsblad was erbij en deed verslag over het programma en de gezellige sfeer (zie foto). Ook op de site van Esther Vergeer Foundation (EVF) is een verslag van de clinic te vinden.

In het jaarlijkse tenniskamp dat EVF dit jaar samen met SRK organiseert, maken de deelnemers in het weekeinde van 2-3-4 juli gebruik van bijna ons gehele park. Dit betreft alle binnenbanen, 8 buitenbanen (1 t/m 8) en 1 padelbaan. Vanwege beperking van het coronarisico zitten alle betrokkenen bij het kamp die dagen in een bubbel, en worden gescheiden van niet-deelnemers. Daardoor hebben alleen spelende Keltenwoud-leden met een reservering toegang tot de beschikbare banen en tot een speciaal gereserveerd deel van het terras. Met uitzondering van het toilet zijn ook de binnen faciliteiten dan niet toegankelijk.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!