€ 1.830 Euro van 50Plus toernooi voor Kinderdorp Bennekom.

De 50+ toernooicommissie heeft op vrijdagavond 5 augustus een cheque van € 1.800 overhandigd aan penningmeester Jan Langendijk en bestuurslid inkoop Ferry Jansen van het Kinderdorp Bennekom.  Deze opbrengst werd nog met € 30 verhoogd door de verkoop van twee weekkaarten voor het Kinderdorp.

Met de overhandiging van de cheque kwam ook een formeel einde aan een uitermate geslaagd 50plus tennis- en padeltoernooi. Zo’n 110 tennis- en padelspelers maakten er een sportieve, mooie en gezellige vijfdaagse van. In de avonden werd er nog lang nagepraat op het terras en genoot men van een drankje en een hapje. Ook het buffet van Sportcafé Proost en de vrolijke dansmuziek van Free Line XL vrijdagavond vielen goed in de smaak.

De cheque voor het Kinderdorp, die commissievoorzitter Piet Boonekamp overhandigde (foto), was de opbrengst van de grote loterij, deels aangevuld met een donatie van de vereniging. De Stichting Kinderdorp Bennekom gaat met het geld een tent aanschaffen zodat ook bij slecht weer activiteiten door kunnen gaan. Tevens waren er opbrengsten van nevenactiviteiten zoals een welnessavond. De hoofdprijzen van de loterij werden onder het toeziend oog van de notaris Ed Boerkamp van notarissen Van Putten en Van Apeldoorn getrokken. Een cadeaubon voor een weekendje weg ter waarde van € 250,- was voor padeller Iwan van Bilsen. Tennisster Jolanda Kisters won als 2e prijs een weekendje weg t.w.v. € 125,-.

Daarnaast werden elke avond onder de deelnemers andere mooie prijzen verloot die de sponsors beschikbaar hadden gesteld. Er waren liefst 25 sponsors die het toernooi op verschillende manieren ondersteunden. Veel prijzen, zoals die voor de toernooiwinnaars, werden beschikbaar gesteld door hoofdsponsor supermarkt Plus Bennekom. Op dinsdagavond was het beltennis (vanaf de servicelijn met een tennisbal een grote koebel boven het net raken) een verrassende, vermakelijke en succesvolle activiteit.

Namens de Keltenwoud bedankte penningmeester Jack Laanen de 50plus-commissie en iedereen die had meegeholpen om dit toernooi te organiseren. Ludwien Marijnissen en Peter Cuppen werden extra geroemd voor de drie jaren dat zij zich als commissielid hebben ingezet. Zij stoppen daar nu mee. De andere 50PLUS-commissieleden Piet Boonekamp, Caro Meijboom, Trudi Windau en Gerard Peters gaan verder. Zij hopen volgend jaar in de eerste week van augustus weer veel 50plussers te zien spelen op het gezelligste toernooi van Keltenwoud!

De poulewinnaars van het 50+ toernooi zijn:

Tennis:

HD 5 – 7 poule A : Antoon van der Kolk en Willem van der Wilden; poule B : Erik Soeteman en Wim Wennekes;

DD 5 – 7 poule A : Rianne Bogers en Barbera van Dam; poule B : Alison Hoksbergen en Margreeth Singerling;

GD 5 – 7 poule A : Marianne Oldenbeuving en Jan Wolters; poule B : Nicole Oosterveld en Eric Soeteman;

HD  8 – 9  poule A : Piet Keus en Hans Nep; poule B : Gerrit van Straten en Bram Zeggelaar;

DD 8 – 9 poule A : Sonja Beuker en Ingrid Kemper; poule B : Anja Boot en Lidy van Kemenade;

GD 8 – 9 poule A : Sissy Vreven en Han Vreven; poule B : Ida Graven en Han ten Hallers.

Padel:

2e klasse poule A : Guido Cramwinckel en Hand van de Ruit; poule B : Marieke Bosman en Saskia Oude Egbrink;

3e klasse poule A : Iwan van Bilsen en Arjan van Dijk; poule B : Cees Bastiaansen en Michel Pieters.

De volledige eindstanden en uitslagen van de wedstrijden staan op toernooi.nl. Foto’s van het toernooi 2022 zijn te vinden op de Keltenwoud-website.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!