De clubkampioenschappen voor de Keltenwoud-jeugd zijn op zaterdag 8 september afgesloten met een aantal spannende finales. Timo Slootweg nam de titel van clubkampioen dit jaar over van Niels Bogers. In de finale versloeg hij Emiel Hartman. Timo en Emiel waren bij de jongens dubbel t/m 17 jaar ook de sterksten.

Bij de jongens t/m 14 jaar won Matthijs Janssen de finalepoule. Hij was sterker dan de andere poule-finalisten Myron Vermeulen en Alexander Müller die zich overigens kranig verweerden tijdens hun wedstrijden.

Dit jaar werd wel heel duidelijk dat het aantal jongens onder de jeugd aanzienlijk groter is dan het aantal meiden. Bij de meisjes waren er geen aanmeldingen voor het enkelspel in de categorieën t/m 14 jaar en t/m 17 jaar. Gelukkig werd wel een meisjes dubbel t/m 17 jaar gespeeld waarin Marlous Pouels en Lisa Pouels te sterk waren voor Miyuki de Jonge en Femke Hackmann.

In het enkelspel groen mag Raoul Jacobs zich een jaar lang clubkampioen noemen. In zijn finalepoule bleef hij Luca Hooijer en Eline Nikkelen de baas. Luca en Raoul wonnen samen de dubbel in groen. Bij de prijsuitreiking werden de winnaars en finalisten gehuldigd met bekers en medailles.

Op de foto alle finalisten samen op de baan: op de achterste rij van links naar rechts Emiel Hartman, Timo Slootweg, Jermo van Oort, Niels Bogers, Myron Vermeulen, Alexander Müller.

Op de voorste rij Eline Nikkelen, Abel Braakman, Raoul Jacobs, Luca Hooijer.