Het interne tennis en padel Proost-toernooi “Novemberfest” deze week gaat door, maar wel in aangepaste vorm. Er komt een toernooidag bij met inachtneming van de Covid-19-maatregelen die volgens het RIVM moeten gelden. Gespeeld wordt op vrijdagavond 19 november, zaterdag 20 november de hele dag en nu ook op zondagmiddag 21 november.

Het gaat nu zowel voor tennis als padel om het aantal games per wedstrijd van 60 minuten. Als je alsnog mee wilt doen, schrijf je dan snel in via toernooi.nl; dit kan nog tot woensdagmiddag.

Het clubhuis zal worden omgebouwd tot een skihut om het hele weekend een gezellige après-ski ochtend, middag en avond (tot 20:00 uur) te hebben voor iedereen. Dus wees ook welkom in het sportcafé als je niet meedoet aan het toernooi. (Maar let op: vrije toegang alleen met geldige en werkende QR code.)

Bij inschrijving ontvang je na betaling 2 consumptiemunten voor een broodje braadworst en een schnitzel met friet en saus naar keuze. Er staat het gehele toernooi een bierpul-schuifbaan op het terras om te laten zien of jij de winnaar wordt, als jij de bierpul net voor het eindpunt laat stoppen. Zaterdag om 18:00 uur start een uitdagende pubquiz: wie wordt de pubquiz master van het Novemberfest?

Wij maken alvast onze excuses omdat dat wij op vrijdagavond en zaterdag 3 padel banen bezet houden met dit toernooi, dit om iedereen te laten spelen in een kortere tijd ivm de nieuwe COVID maatregelen, wij vragen om uw begrip. ( zodra de mogelijkheid er is om banen vrij te geven , wordt dit direct gedaan) .

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!