Helaas waart het coronavirus nog een tijdje rond. Daarom een update van de maatregelen.

* Sluiting park van Keltenwoud tot en met 6 april: Het bestuur volgt hierbij de oproep van de KNLTB om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen, vrij tennissen en padellen.

* Uitstel landelijke tenniscompetitie: De start van de KNLTB Voorjaarscompetitie wordt voorlopig uitgesteld naar het weekend van 9 en 10 mei. Iedereen begint dan bij speelronde 5 en de daarbij horende datum volgens het originele schema! Speelrondes 1 t/m 4 zullen dan na speelronde 7 afgewerkt gaan worden. De nieuwe datum om de competitieballen op te halen wordt nog meegedeeld.

Uiterlijk 1 mei neemt de KNLTB het besluit of de nieuwe startdatum en planning haalbaar zijn of dat er nieuwe aanpassingen nodig zijn. Meer info via: .

* Speeldata van de Voorjaarscompetitie Padel in mei en juni voorlopig nog ongewijzigd. Daarmee zal de padelcompetitie de tenniscompetitie overlappen. Spelers in de Voorjaarscompetitie Padel krijgen de vrijheid om in onderling overleg met de tegenstander en de eigen vereniging een geschikt speelmoment te vinden indien nodig. Alleen de Topklasse dient voor 1 juli gespeeld te zijn.

* De Padel Triple Double Competitie op 29 maart en 5 april komt te vervallen.

* Speeldagen van de Kia Tenniskids competitie (Rode, Oranje en Groene competitie) op 22 en/of 29 maart en 5 april gaan niet door, evenals alle open en juniortoernooien.

* opschuiven tennis- en padellessen: de lessen starten niet op 31 maart. Of de lessen 6 april kunnen starten is nog niet duidelijk. Je kunt de indeling vanaf eind maart bekijken op www.btotennis.nl en www.poengelaar.nl. De afschrijvingen en facturen worden eind maart nog niet verwerkt. Op het moment dat de startdatum bekend is, gaat er een mail uit hoe de lessen verder worden ingevuld. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jack Engelaar ().

* de interne padelcompetitie vervalt voorlopig. Hou de whatsapp in de gaten over een mogelijk vervolg.

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!