Eindelijk is het zover! De recreatiecommissie en de leden van Keltenwoud hebben er lang op moeten wachten, maar nu komen er weer gezelligheidstoernooitjes in de zomer. De eerste is op zaterdag 12 juni vanaf 13.30 uur en heeft een bijzonder tintje. Samen tennissen en na afloop samen genieten van een heerlijke verrassing die Rosalie speciaal voor ons maakt.

We hopen op mooi weer, kijken uit naar jouw komst en zorgen samen voor de gezelligheid. Deelname is gratis. Schrijf je uiterlijk woensdagavond 9 juni in via dit inschrijfformulier.

Aan de hand van de inschrijvingen maken we een wedstrijdschema met drie dubbel-partijen van 45 minuten. We proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met samenstelling, afwisseling en niveau. Hoe meer aanmeldingen, des te beter we een leuke indeling kunnen maken. Tot dan!

Je kunt ook al de voorlopige data van de volgende zomertoernooitjes noteren: Tropical Cocktailtoernooi op zaterdag 17 juli, Dame Blanchetoernooi op zaterdag 14 augustus en Bitterballentoernooi op zaterdag 18 september, telkens vanaf 13:30 uur. Meer informatie vindt u op de pagina van de zomertoernooitjes.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!