Ook het laatste winter-gezelligheidstoernooitje zit er weer op. Maar in deze lente en komende zomer zal de recreatiecommissie niet stil zitten.

Op zaterdag 16 maart was alweer het laatste winter-gezelligheidstoernooi: het Grote Frietentoernooi. De recreatiecommissie had een vooruitziende blik en voor de zekerheid zoveel mogelijk binnenbanen gereserveerd. Hierdoor hoefde je niet de hele tijd in de regen en wind te spelen. Maar zelfs dat was leuk, want de partijen waren goed op elkaar afgestemd. Er werden mooie wedstrijden gespeeld, waarbij goed gebruik werd gemaakt van de wind! Daarna kon je binnen weer lekker je eigen spel  spelen.

Dit keer was er een primeur: Luca, het 9-jarige talent van onze club, viel in. Iedereen die met of tegen hem mocht spelen kon genieten: wat kan die jongen lekker slaan! Een genot om te zien; dat wil jij ook zo meteen leren. Mijn tennisles is al geboekt!

De bij dit toernooi horende friet met snack ging er goed in, de borrel na afloop was ook weer gezellig, juist omdat je weer eens andere mensen ontmoet dan waar je doorgaans mee speelt. Kortom….een aanrader voor iedereen, vooral voor de nieuwkomers onder ons !

Ook in de zomer gaat de recreatiecommissie dit soort toernooitjes organiseren, dus laat je door niets weerhouden, alle niveaus zijn welkom en alle spelers komen aan hun trekken. Houdt de Nieuwsflits en de website in de gaten!!