Vijf padelteams van Keltenwoud zijn kampioen geworden in de KNLTB-zomercompetitie. Een daarvan is het jeugdteam dat onder de hoede staat van Karin van ´t Wout. Voor teamcaptain Lars van de Klift en zijn team was het tot op de laatste speeldag heel spannend, maar na een zinderende finale konden ze zichzelf kampioen noemen.

Begeleider Karin: ‘Ik ben trots op Eline, Finn, Glenn, Raoul en Luuk, ze blijven zich ontwikkelen in het padel en kunnen zich al goed staande houden tussen de senioren. En heel mooi: voor de volgende competitie staat een tweede jeugdteam klaar!’
Om de overwinning te vieren organiseerde Michael Hendriks samen met de padelcommissie onlangs op ons padelpark een onderling slottoernooi met alle kampioensteams. Dit evenement werd gesponsord door Sportcafé Proost, Conquis, Jillis Baggerman, Skilton en Big Elephant. Guy Meijer, teamcaptain van zaterdagteam Keltenwoud 3 vond het slottoernooi ‘een mooie mix van gezelligheid, drinks en bites, en padellen!’.

Sinds kort kunnen de padelteams van Keltenwoud meedoen aan drie KNLTB competities (voorjaar, zomer, najaar), en meestal één interne competitie in de winter. Medio september start de najaarscompetitie met 22 padelteams. Daarnaast bruist het van de activiteiten zoals weekendtoernooitjes, de jaarlijkse clubkampioenschappen en af en toe een open toernooi waar ook spelers van anders clubs welkom zijn. Voor mensen die een keer willen kennismaken met padel is er op de eerste vrijdagavond van de maand een padelinloop en kunnen de padelbanen worden gehuurd door families, vriendengroepen, bedrijven en sportclubs.

Padel is een zich snel ontwikkelende sport en wordt steeds populairder in Nederland. Steeds meer tennisverenigingen leggen padelbanen aan om een nieuwe dimensie te geven aan de club. Eigenlijk is padel een laagdrempelige manier om kennis te maken met de racketsport. Zoals bekend legden wij in 2016 de eerste drie padelbanen aan. Inmiddels liggen er 5 mooie padelbanen en daarnaast beschikken wij over 10 all-weather tennisbanen buiten en een tennishal met 4 binnenbanen. Kortom, Keltenwoud is een bruisende vereniging waar tennis en padel wordt ‘beleefd’!

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!