Heb je de nieuwe vitrinekasten al gezien in onze horeca-ruimte (alias tenniskantine, restaurant, lounge-gelegenheid, tv-ruimte, etc.). Achter de bar staat de kast met de te verhuren padelrackets. Naast de bar staan twee vitrinekasten met rackets, ballen en binnenkort ook ballsavers. Allemaal te koop bij/via Turgay.

Vanaf 1 april is door de Stichting besloten om padelrackets niet langer gratis ter beschikking te stellen. Er werd de laatste tijd te veel en te vaak schade geconstateerd. De padelrackets die nu in de kast liggen zijn deels nagelnieuw en goed. De rackets worden vanaf nu voor €1,50 per keer verhuurd door Turgay. Hij zorgt ervoor dat er continue goede rackets in de kast liggen.

Daarnaast verkoopt Turgay nu ook ballen, tennis- en padelrackets. Je kunt een racket testen op voorwaarde dat je dit niet beschadigt. Indien dit wel gebeurt, ben je verplicht het racket te kopen.

Binnenkort zijn er ook ballsavers te koop: balkokers waardoor de padel- en tennisballen langer goed blijven. Als Keltenwoud blijven we inzetten op een duurzame sport-beoefening!