Nieuwe belangstellenden voor tennis en padel kunnen dit voorjaar op een voordelige wijze kennis maken met Keltenwoud en onze racketsporten. Vier weken tennisles kost maar 25 euro en in april en mei mag men gratis op de buitenbanen spelen. Wie voor padel kiest, krijgt 5 keer padelles in groepjes van 4 personen (€ 62,50). Wie na de kennismaking lid wordt, hoeft geen inschrijfgeld te betalen en ontvangt korting op de contributie.

Met deze aantrekkelijke voorjaarsactie wil Keltenwoud belangstellenden stimuleren de stap te zetten om sportief en ontspannend buiten te gaan sporten. De lessen starten medio april. Elke week krijgen ze dan op een vast tijdstip groepsgewijs les van de Bennekomse Tennisopleiding BTO of de Padelopleiding Engelaar POE. De laatste les bij de senioren krijgt de vorm van een wedstrijd, gevolgd door een gezellige afsluiting met een hapje en drankje. Bij de jeugd zal de slotles leuke spelvormen hebben. Ook deze les wordt feestelijk afgesloten.

Iedereen, jong en oud kan op deze manier gemakkelijk, voordelig en vrijblijvend kennis maken met de tennis- en/of padelsport. Men hoeft tijdens de actieperiode geen lid te zijn. Om daarna door te gaan met deze aantrekkelijke sportactiviteit dient men wel lid te worden, voor een gereduceerde contributie. Ook kan men dan inschrijven voor een vervolgtraining in padel of tennis. Zo biedt BTO een tennistraining van 10 tot 18 weken aan voor zowel jeugd als volwassenen, individueel of groepsgewijs. Bij POEngelaar.nl zijn vervolg-padeltrainingen mogelijk van 5 of 10 lessen. Tijdens schoolvakanties is er geen les.

Aanmelden tot 1 april is mogelijk via de website www.keltenwoud.nl. Men kan het ingevulde lesformulier voor de tennislessen inleveren bij Jack Engelaar, BTO-tennisleraar en POE-padeltrainer, Aardbeivlinder 56, 4007 HB Tiel. Mailen naar of kan ook.

BTO inschr.f. zomer beginners 2018sen.

lesfm bto junior zomer 2018 b.