Maak 2 maanden kennis met padel en tennis

 Tennisvereniging Keltenwoud in Bennekom laat racketliefhebbers komend voorjaar op een voordelige wijze kennis maken met de padel- en de tennissport. De actie omvat vier weken tennisles voor 30 euro en in april en mei gratis gebruik maken van de buitenbanen. Wie voor padel kiest, krijgt 5 keer padelles in groepjes van 4 personen (€ 62,50). Wie na de kennismaking lid wordt, hoeft geen inschrijfgeld te betalen en ontvangt korting op de contributie.

Aantrekkelijke voorjaarsactie

Met de voorjaarsactie wil Keltenwoud belangstellenden stimuleren nu de stap te zetten om sportief en ontspannend buiten te gaan sporten. De lessen starten medio april. Elke week is er dan op een vast tijdstip groepsgewijs les van professionele leraren van de Bennekomse Tennisopleiding BTO en de Padelopleiding Engelaar POE. Bij volwassenen beginnen de lessen op maandag om 19.30 en 21.15 uur; bij de jeugd op woensdag om 15.50 uur voor kinderen tot en met 8 jaar en op donderdag om 16.50 uur voor jongeren vanaf 9 jaar. Overdag tussen 10.00 en 16.00 uur zijn er wel meer lestijden beschikbaar. Tennis- en padelrackets zijn eveneens beschikbaar. Aanmelden tot 8 april is mogelijk bij Jack Engelaar, e-mail . Vanwege de beperkte lesmogelijkheid is de volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen belangrijk. De laatste les bij de senioren krijgt de vorm van een wedstrijd, gevolgd door een gezellige afsluiting met een hapje en drankje. Bij de jeugd zal de slotles leuke spelvormen hebben plus een feestelijke afsluiting.

*Padellen bij Keltenwoud. (foto Nico de Gouw).

Vrijblijvende kennismaking

Iedereen, jong en oud kan op deze manier gemakkelijk, voordelig en vrijblijvend kennis maken met de tennis- en/of padelsport. Padel speel je al heel snel. Dit gebeurt op een klein kunstgras veld in een glazen kooi. Men hoeft tijdens de actieperiode geen lid te zijn van Keltenwoud. Om daarna door te gaan met deze aantrekkelijke sportactiviteit dient men wel lid te worden, voor een gereduceerde contributie.

Wie de smaak dan goed te pakken heeft, kan inschrijven voor een vervolgtraining in padel of tennis. Zo biedt BTO een tennistraining van 10 tot 18 weken aan voor zowel jeugd als volwassenen, individueel of groepsgewijs. Bij POEngelaar.nl zijn vervolg-padeltrainingen mogelijk van 5 of 10 lessen. Tijdens schoolvakanties is er geen les. Het Bennekomse tennispark beschikt over 10 Smash court buitenbanen, een oefenbaan, 4 Bross Slide binnenbanen en 3 kunstgras padelbanen.

*Tennissen op een van de Smash Court buitenbanen van Keltenwoud (foto Nico de Gouw).

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over de voorjaarsactie van tennis- en padelvereniging Keltenwoud:

mediacontactpersoon Nico de Gouw, e-mailadres: , tel. 06-48587924.