Als tennisvereniging vinden we het fijn als nieuwe leden blijven instromen. Daarom is er ook dit voorjaar een kennismakingsactie met tennis en padel. Als Keltenwoud-lid mag je dit breed uitdragen: belangstellenden kunnen meedoen aan 4 weken tennisles voor 30 euro en/of 5 keer padelles voor € 62,50. In de maanden april en mei mogen zij gratis gebruik maken van onze buitenbanen. Wie na de kennismaking lid wordt, hoeft geen inschrijfgeld te betalen en ontvangt korting op de contributie.

Deze aantrekkelijke voorjaarsactie kan aanzetten nu de stap te maken om sportief en ontspannend te gaan sporten. De lessen starten in de tweede helft van april. Elke week is er dan op een vast tijdstip groepsgewijs les van de Bennekomse Tennisopleiding BTO en de Padelopleiding Engelaar POE. Bij volwassenen zijn de lessen op maandag om 19.30 en 21.15 uur; bij de jeugd op woensdag om 15.50 uur voor kinderen tot en met 8 jaar en op donderdag om 16.50 uur voor jongeren vanaf 9 jaar. Overdag tussen 10.00 en 16.00 uur zijn er meer lestijden beschikbaar. Tennis- en padelrackets zijn aanwezig. Aanmelden is tot 8 april mogelijk bij Jack Engelaar: . Vanwege de beperkte lesmogelijkheid is de volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen belangrijk. De laatste les bij de senioren krijgt de vorm van een wedstrijd, gevolgd door een gezellige afsluiting met een hapje en drankje. Bij de jeugd zal de slotles leuke spelvormen hebben plus een feestelijke afsluiting.

Iedereen, jong en oud kan op deze manier gemakkelijk, voordelig en vrijblijvend kennis maken met de tennis- en/of padelsport. Men hoeft tijdens de actieperiode geen lid te zijn. Wie daarna door wil gaan met tennissen of padellen, dient wel lid van Keltenwoud te worden, voor een gereduceerde contributie. Wie de smaak dan goed te pakken heeft, kan inschrijven voor een vervolgtraining in padel of tennis. Zo biedt BTO een tennistraining van 10 tot 18 weken aan voor zowel jeugd als volwassenen, individueel of groepsgewijs. Bij POEngelaar.nl zijn vervolg-padeltrainingen mogelijk van 5 of 10 lessen. Tijdens schoolvakanties is er geen les.