In de maanden juni en juli wordt in vijf ronden de Voorjaarscompetitie Padel gespeeld. Uiteraard alleen als de dan geldende covid-19-maatregelen dat toelaten.

Wil je deelnemen aan deze competitie, schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier. Meld je individueel aan of per team. Geef aan op welke dag je wilt spelen en in welke klasse. Mocht je je als team inschrijven, vermeld dan bij Opmerkingen van iedereen uit jouw team voornaam, achternaam en KNLTB-nummer. Inschrijven kan tot en met vrijdag 12 maart 2021. Het inschrijfgeld bedraagt €60,00 per team inclusief de ballen.

Bij deze competitie is er de mogelijkheid om op vrijdagavond, zaterdag of zondag te spelen. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. De competitie is genderneutraal, dus er kan in alle samenstellingen worden gespeeld. Elke competitie bestaat uit 4 partijen om 2 gewonnen sets. Op vrijdagavond en zaterdag zijn er drie klassen: 1e klasse (wedstrijdspelers), 2e klasse (gevorderden), 3e klasse (beginners). Op de zondag is daar nog de Topklasse (wedstrijdspelers) en Hoofdklasse (wedstrijdspelers) aan toegevoegd. Voor meer informatie zie website KNLTB.

Ook voor jeugdspelers wordt er een padelcompetitie aangeboden. Jeugd t/m 17 jaar kan zich inschrijven in de open klasse op zondag.

Mochten er meer inschrijvingen zijn dan dat er plek is, wordt in overleg gekeken naar mogelijke oplossingen zoals het veranderen van speeldag. In het uiterste geval wordt er geloot.

Bij vragen, stuur een e-mail naar

Speeldata:  

vrijdag: 11 jun 18 jun 25 jun 2 jul 9 jul; inhaal: 16 en 23 jul

zaterdag: 12 jun 19 jun 26 jun 3 jul 10 jul; inhaal 17 en 24 jul

zondag: 13 jun 20 jun 27 jun 4 jul 11 jul; inhaal 18 en 25 jul

Inschrijfformulier Voorjaarscompetitie Padel 2021