In de afgelopen weken is hard gewerkt om ons mooie tennis- en padelpark winterklaar te maken. Zo waren eind oktober het klus- en het groenteam druk bezig. Een dankwoord en een verdiende kop koffie viel hen ten deel. Plus een uitnodiging voor de vrijwilligersmiddag op 24 november. Voor deze waarderingsbijeenkomst zijn ook tientallen andere vrijwilligers uitgenodigd.

Van de klus- en groenteams waren Herman, Nicole, Erik, Francis, Trudi, Wim, Tineke, Gosse, Dick, Rien, Jos, Liesbeth en Jan aanwezig. Door hun snoeiwerk van struiken en andere beplanting verdwenen karrenvrachten snoeigoed richting de composthoop. De plantenvakken liggen er weer strak bij. Bij de padelbanen ruimden ze de zonnezeilen op en werden de

hoekplaten van de padelbanen preventief behandeld tegen roest. Daar waar al roest zat werd deze verwijderd en opnieuw in de groene hammerite gezet en nabehandeld met waxoyl. Als de afdekplaten gereed zijn, worden ze weer in de hoeken van de padelbanen gehangen.

Alle picknicktafels zijn gecontroleerd op de verbindingen en daar waar nodig verstevigd. Sloten en scharnieren werden gesmeerd.

Mede in het kader van de nieuwe privacy-voorschriften (AVG) is de voormalige werkkamer van parkbeheerder Wim Wennekes ingericht als commissiekamer annex kantoor voor de ledenadministratie (Gert Bogers). De dozen met ballen, reserve padelrackets en alle andere zaken die bijvoorbeeld de recreatie- en technische commissie gebruiken, zijn verplaatst van de bestuurskamer naar de “nieuwe” commissiekamer. De cilindersloten zijn vernieuwd en het

sleutelplan is weer op orde. Voortaan hebben alleen de bestuursleden toegang tot de bestuurskamer, waar in de kasten de archieven van Vereniging en Stichting liggen. Om de bereikbaarheid te vergroten is de postkast uit de bestuurskamer verplaatst naar een plekje in de vergaderzaal naast de deur. Heeft u een lid van het bestuur (Vereniging of Stichting) iets te melden of te vragen, dan is een briefje in het betreffende postvak voldoende.