De geplande middag en avond voor vrijwilligers op zaterdag 6 november gaat niet door. Door het uitbreidende coronavirus is het risico voor de veiligheid en gezondheid van zo’n zestig deelnemers in een afgesloten clubhuis te groot. Het bestuur van Keltenwoud heeft besloten het evenement zodra dat wel kan naar het voorjaar of de zomer van 2022 te verplaatsen.

Formeel zou de vrijwilligersavond binnen de geldende coronamaatregelen gehouden kunnen worden, maar toch is ervoor gekozen om dat niet te doen. Dit mede vanwege de sterk oplopende ziekenhuisopnames, de oproepen vanuit de zorg dat op vele vlakken daar het water alweer aan de lippen staat en de beperkte ruimte van onze kantine. Dan zijn afstand houden en matige ventilatiemogelijkheden knelpunten. Zo’n evenement past nu niet bij onze (maatschappelijke) verantwoordelijkheid en de veiligheid die wij moeten bieden aan leden en gasten van onze vereniging, aldus het bestuur.

Hieraan wordt toegevoegd dat het bestuur zo’n drastische maatregel afhankelijk van de coronasituatie per activiteit bekijkt. In dit geval gaat het alleen om afgelasting van de vrijwilligersavond en niet over andere activiteiten als het pizzatoernooi op 6 november, het Novemberfest op 19-20 november en het eindejaarstennistoernooi vanaf 19 december. Op de brief van de voorzitter aan de vrijwilligers over de afgelasting op 6 november hebben verschillende leden begripvolle reacties gestuurd.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!