De website van Keltenwoud is enkele dagen ‘uit de lucht’. Na een maandenlange voorbereiding achter de schermen wordt sinds maandagmiddag 7 januari gewerkt aan een nieuw ‘gezicht’ van de website en het overzetten van de inhoud. Waarschijnlijk is de nieuwe website weer bereikbaar in de tweede helft van deze week.

Wie de website aanklikt, ziet de volgende tekst: “Dank u voor uw geduld. Onze website is voor enige dagen uit de lucht wegens complete vernieuwing. Alles met als doel u meer gericht informatie aan te kunnen bieden. Zeer binnenkort weer in de lucht…….”.

Webmaster Wim Wennekes en contentredacteur Monique van Dam kunnen niet exact aangeven wanneer het werk voor de eerste fase van de nieuwe website klaar is. Dat is ook enigszins afhankelijk van technische zaken.

In de periode dat de website offline is kunnen ook geen inschrijfformulieren bereikt worden. Wie zich dus nog voor het champagnetoernooi van de padelcommissie op zondag 13 januari wil inschrijven, kan beter proberen dat rechtstreeks bij deze commissie te melden. Bijvoorbeeld door een email te sturen naar of een van de commissieleden (o.a. Wiljan Janssen, Gert Bogers, Tycho Vergeer) te bellen.

Voor de nieuwjaarsborrel van Horeca Keltenwoud op zondag 13 januari vanaf 16.00 uur is aanmelden niet nodig. Iedereen is welkom en kan ‘gewoon binnen lopen’.