Vanaf dinsdag 2 juni gelden voor het Keltenwoud tennis- en padelpark weer de reguliere openingstijden. Uiteraard blijven de algemene corona-hygiënemaatregelen van RIVM van kracht, met name de 1,5 meter richtlijn, handen wassen en bij verkoudheid of ziekteverschijnselen niet naar het park komen.

De looprichtingen die sinds 11 mei op het park met pijlen en tekstbordjes aangegeven zijn, blijven bestaan. Nu er bij de ingang geen controletoezicht meer is, geldt des te meer de eigen verantwoordelijkheid van alle leden: houd je aan de 1,5 meter-afstand en de algemene hygiëne voorschriften. Spreek elkaar daar ook gerust op aan. Het slepen van de banen met de sleepnetten hoeft nog niet.

Het thuis reserveren van een tennis- of padelbaan blijft gehandhaafd. De reserveringsregel luidt: reserveren kan maar voor één reservering in de toekomst (maximaal 1 week vooruit). Je kunt pas opnieuw reserveren wanneer die reservering is geweest. Ter plekke afhangen op het baanreserveringssysteem in de hal kan dus niet.

De toiletten zijn toegankelijk, de kleedkamers niet. Ook hier bij het bezoek van de toiletten wordt eenieder verzocht zoveel mogelijk rechts te houden.

Volgens de landelijke zogenaamde 1-juni-versoepelingen mogen jongeren / jeugdleden van 13 tot en met 18 jaar weer samen sporten. Op school en zo moeten zij nog steeds anderhalve meter afstand van elkaar houden, maar op het sportveld geldt die regel niet meer. De jeugd kan dus weer een ‘normaal’ potje tennissen en padellen.

In het clubhuis-horecagedeelte zijn specifieke looprichtingen aangegeven. De entree hiervan is vanaf de hal bij de hoofdingang en de uitgang is via de terrasdeuren. Bij de bar is een duidelijke 1,5 meter lijn aangegeven. Vanwege de officiële horecapacht gelden bij ons de horecarichtlijnen voor het clubhuis: maximaal 30 personen die er kunnen zitten. Op het terras geldt die limiet niet; wel gelden ook daar zitplaatsen en is het terras zodanig ingericht dat 1,5 meter afstand mogelijk is.

Met ingang van 2 juni zijn de reguliere openingstijden van ons park: maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 23:00 uur en op zaterdag en zondag van 9:00 tot 18:00 uur.

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!