Na een succesvolle eerste editie van de padelclubkampioenschappen in 2020 staat het toernooi dit jaar wederom op de agenda. In de week van maandag 6 tot en met zondag 12 september zijn op Keltenwoud  de SaveTech Padelclubkampioenschappen voor senioren en junioren.

Bij de senioren wordt gespeeld in drie categorieën (HD, DD, GD) verdeeld over vier niveaus A, B, C, D. Bij de inschrijving vind je in het reglement informatie over de categorieën. Bij de junioren zijn twee categorieën: t/m 14 jaar en t/m 17 jaar. Je kunt voor één (1) onderdeel inschrijven. Voor senioren geldt de uitzondering dat ze zich, naast een heren- of damesdubbel, ook voor het gemengd dubbel mogen inschrijven. Uiteraard kun je ook alleen deelnemen in de GD-categorie.

Inschrijven kan via toernooi.nl (Toernooi.nl – SaveTech Padelkampioenschappen 2021 – Organisatie) en beide spelers dienen zich in te schrijven. Mocht het niet lukken om een partner te vinden, schrijf je dan toch in en vermeld dat je nog op zoek bent. Dan zoeken we met je mee. De inschrijving sluit op zondag 29 augustus. Wij hebben er zin in!

Voor vragen of meer informatie stuur een mailtje naar de padelcommissie:

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!