We kijken terug op een geslaagd 50+-toernooi waaraan 90 deelnemers deelnamen zowel tennissers als padel-spelers. Het was een sportieve en gezellige week waarin de weergoden ons goed gezind waren. Mede daardoor werd er na de wedstrijden op het terras nog lang nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

Ook werd veelvuldig gebruik gemaakt van de door Teun en Rosalie en hun kok verzorgde maaltijden. In de avond werden er mooie prijzen, beschikbaar gesteld door onze sponsoren, verloot onder de deelnemers.

Het toernooi werd vrijdag 31 juli afgesloten met een gezellige slotavond waarin de poulewinnaars werden gehuldigd en dankzij een van de vele sponsoren konden zij een leuke prijs in ontvangst nemen. Op deze avond werd ook de opbrengst van de lotenverkoop bekend gemaakt. We hebben Het Mooi Leven Huis Bennekom een cheque kunnen overhandigen ter waarde van € 1250,-. Harry van de Kraats die namens het mooi leven huis de cheque in ontvangst heeft genomen (foto), was zeer verrast en blij met deze hoge opbrengst. In zijn dankwoord benoemde hij graag dagbesteding aan de bewoners te willen aanbieden waarvoor dit bedrag meer dan welkom was.

De prijzen, beschikbaar gesteld door VPVA notarissen, werden onder het toeziend oog van notaris Boerkamp getrokken. De hoofdprijs, een bon voor weekendje weg ter waarde van € 250,-, werd gewonnen door Gerard Peters. Ida Graven en Jan Wolters waren de winnaars van de 2e en 3e prijs: een bon voor een weekendje weg t.w.v. € 125,-.

Bestuurslid Hanneke Pompe sprak namens de vereniging een dankwoord uit aan iedereen die had meegeholpen om het toernooi te organiseren. Een extra woord van dank was er voor Annette Rijsemus en Jan van Andel die, na zich 3 jaar te hebben ingezet voor het 50PLUS toernooi, de commissie verlaten. De ‘blijvende’ commissieleden zijn Ad Plaizier, Thea Douma, Ludwien Marijnissen en Peter Cuppen.

Ook de sponsors werden bedankt voor hun ondersteuning van het toernooi. Naast de hoofdsponsors VPVA notarissen en supermarkt PLUS Bennekom waren dat Intersport Winners, Pizza en Pizza, tuincentrum De Oude Tol, Stichting SBNK, Banketbakkerij Mekking, AH, Etos, vitaliteitscoach Joshua van Driel en de BTO-/POE-trainers.

We hopen volgend jaar weer vele 50Plussers te zien spelen op het gezelligste toernooi van Keltenwoud!

De winnaars van het PLUS 50+ toernooi 2020 zijn:

PADEL: poule 1 Huub Albreghs en Marjo Gruisen; poule 2 Piet Boonekamp en Nico de Gouw; poule 3 Rien Beukhof en Gert Marcus (invallers Van Roekel en Piet Keus).

TENNIS:

HD 5 t/m 7 Wim van der Wilden en Jan Wolters; DD 5 t/m 7 Marianne Mooij en Nicole Oosterveld; GD 5 t/m7 poule 1 Rien Beukhof en Annemieke Kwant; poule 2 Edward Jansen en Sonja Verlinden; HD 8-9 poule 1 Rien Busser en Geert Jansen, poule 2 Walter Bevillé en Nanne Groot; DD 8-9 Elma Aerts en Hella Laurijsen; GD 8-9 poule 1 Derk Jan van Duren en Lidy van Kemenade, poule 2 Jan van Andel en Gerda Kruijne.

.
.
.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!