In de week van 4 tot en met 10 juli kon op het Keltenwoud park eindelijk weer een open Padel toernooi gehouden worden. Liefst 128 deelnemers uit Bennekom en omstreken streden om de felbegeerde hoofdprijzen van het SaveTech P100 GreenPower Padeltoernooi 2022.

Gelukkig waren de twee extra padelbanen net op tijd gereed en werden de verschillende schema’s volgens een poulesysteem afgewerkt. Elke dag voorzag Plus Supermarkt ons van vers fruit en water en op woensdag was Intersport Winners uit Wageningen aanwezig met padelkleding, schoenen en -rackets. Op zaterdag was er een afsluiting met een fijne barbecue. De finaledag zondags werd goed bezocht en er waren heel mooie wedstrijden te zien.

In de hoogste Herendubbel categorie gingen Sven Hachmang en Rens Kamphuis (foto) er met de hoofdprijs vandoor. Het tweede geplaatste koppel versloeg in de finale Frank Dibbets en Jeroen Peters. De hoogste Damesdubbel categorie was een Keltenwouds onderonsje: Natalie van der Horst en Isa Miralles (links op de foto) versloegen Saskia van Huizen en Miranda de Weijer.

Samen met hoofdsponsor SaveTech is er met dit toernooi een basis gelegd voor een jaarlijks terugkerend event.

De finale-uitslagen:

Padel 100 A HD: Sven Hachmang/Rens Kamphuis – Frank Dibbets/Jeroen Peters 6-2 6-3.

Padel HD4/5: Thom Koppenaal/Bart Mast – John van Dooijenweert/Ronald Edel 6-2 6-1.

Padel HD6/7: Mark Drost/Robin Drost – Rodrigo Barletta/Guy Meijer 6-3 6-3.

Padel DD6/7: Natalie van der Horst-Plageman/Isa Miralles – Saskia van Huizen/Miranda de Weijer 6-1 6-1.

Padel D8/9: Gerben van de Kraats/Thomas Rekers – Arjan van Dijk/Anthon Jager 6-4 6-3.

Een overzicht van alle winnaars is te zien op: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=0c83e5f6-ccb0-47c0-bd55-e1d25da1e03d.

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!

.
.
.

Recente berichten:

Schrijf je hier in voor onze nieuwsflits!

En krijg steeds de laatste nieuwtjes en informatie over komende evenementen.

Ja ik schrijf mij in!