Op 10 oktober starten we weer met de wintercompetitie damesdubbel op donderdagavond (WDDD). De opzet komend seizoen is hetzelfde als vorig jaar: we spelen met vaste koppels twee partijen van 45 minuten, direct achter elkaar. Na afloop van de tweede partij serveert Turgay in het clubhuis een borrelhapje.

De tenniskoppels worden zoveel mogelijk naar sterkte ingedeeld. De ene keer start “poule A” om 19:15 uur met haar eerste partij en om 20:00 uur met haar tweede; “poule B” start dan om 20:45 uur met haar eerste en om 21:30 uur haar tweede partij. De volgende wedstrijdavond is “poule B” als eerste aan de beurt (dus om 19:15) en “poule A” daarna (vanaf 20:45). Op de tafel in de entree van de hal zal steeds een formulier met de planning van de partijen liggen. De competitie duurt tot eind maart 2020. Het is de bedoeling dat de deelneemsters zelf de uitslagen op dat formulier noteren. Op basis van die uitslagen kan een koppel in de loop van het seizoen promoveren danwel degraderen naar de andere poule.

Let op: Omdat het aantal ervaren en minder ervaren koppels niet gelijk hoeft te zijn, kan het gebeuren dat koppels op een avond in de andere poule worden ingedeeld. Let dus voor elke speelavond goed op wat je starttijd is!

We spelen met eigen ballen. Om de kosten van de borrelhapjes en de prijsjes aan het eind van deze WDDD-competitie te dekken, vragen we een bijdrage van € 15,- per persoon. Dit dient de deelneemster op de eerste avond contant te betalen.

Tijdens deze competitie kunnen we maximaal vijf tennisbanen gebruiken, zodat er maximaal 20 speelsters per poule kunnen meedoen. Als je je snel aanmeldt, heb je de meeste kans om mee te spelen. Je kunt je aanmelden via www.toernooi.nl, of door hier te klikken. Daar kun je –op het tabblad Organisatie, onder Toernooidagen- zien op welke avonden de WDDD-competitie gepland is. We gaan er van uit dat je de partijen op donderdag speelt en dat je zelf een vervanger regelt als je verhinderd bent. Als je regelmatig verhinderd bent op de speeldata, maar je wilt af en toe graag meedoen, dan kun je je opgeven als reserve. Als reserve kun je in het vak Opmerkingen aangeven wanneer je beschikbaar bent. Ook als je nog geen partner hebt, kun je dat aangeven op het inschrijfformulier. Dan proberen we jou aan een andere speelster te koppelen.

Een andere mogelijkheid is dat je een team van drie speelsters formeert. Alle drie de speelsters dienen zich dan aan te melden: twee speelsters als partners, de derde als reserve. Vermeld dan wel in het vak Opmerkingen dat jullie een drietal vormen, zodat de derde speelster niet op de reservelijst komt te staan en door anderen gebeld wordt.

Aanmelden kan tot en met 22 september.

De organisatie: Ludwien Marijnissen, Aline Baakman en Hanneke Pompe.